دسته‌بندی نشده

جزئیات قابلیت‌های سلامتی جدید اپل واچ 10 و ایرپاد پرو 2 منتشر شد

در این مطلب، جزئیات قابلیت‌های سلامتی جدید در اپل واچ 10 و ایرپاد پرو 2 را شرح می‌دهیم.

اپل شب گذشته از ایرپاد 4 و اپل واچ 10 پرده برداشت؛ بااین‌حال یکی از نکات برجسته‌ای که اپل روی آن تأکید داشت، قابلیت‌های جدید ردیابی سلامت مانند محافظ شنوایی ایرپاد و تشخیص آپنه خواب در اپل واچ است. اکنون جزئیات بیشتری از این قابلیت‌ها منتشر شده که در ادامه به آن‌ها می‌پردازیم.

مطلب پیشنهادی:

IMG 2822

قابلیت‌های جدید سلامتی در ایرپاد پرو 2 و ایرپاد 4

اپل اعلام کرده است که در پاییز 2024، ایرپاد پرو 2 به قابلیت‌های جدید سلامتی از جمله «شنوایی‌سنجی»، قابلیت‌های مشابه سمعک یا کمک‌شنوایی، و محافظ شنوایی فعال مجهز خواهد شد. این ویژگی کمک‌شنوایی، که بر پایه نرم‌افزار توسعه یافته، دسترسی به امکانات شنیداری را با هزینه‌ای مناسب برای افرادی که دچار مشکلات شنوایی هستند، آسان‌تر می‌کند. این قابلیت ابتدا در آمریکا و کانادا عرضه می‌شود و پیش‌بینی می‌شود پس از دریافت مجوزهای لازم از سازمان‌های بهداشت، در بیش از 100 کشور برای ایرپاد پرو 2 و ایرپاد 4 قابل استفاده باشد.

ایرپاد پرو 2

براساس مطالعات اپل با همکاری دانشکده بهداشت عمومی دانشگاه میشیگان و سازمان بهداشت جهانی، از هر سه نفر، یک نفر به‌طور مداوم در معرض صدای بلند محیطی قرار می‌گیرد که می‌تواند به شنوایی آسیب برساند. عواملی مانند سوار شدن به مترو، تردد در ترافیک و حضور در رویدادهای ورزشی از جمله این موارد هستند.

اپل

برای کمک به کاربران در جلوگیری از قرار گرفتن در معرض صدای بلند محیطی و هم‌زمان حفظ کیفیت صدایی که گوش می‌دهند، قابلیت Hearing Protection به ایرپاد پرو 2 افزوده شده است. تراشه H2 در این ایرپاد به طور مداوم به کاهش صداهای مضر بلند کمک می‌کند. این ویژگی به‌صورت پیش‌فرض فعال است. با توجه به اینکه ایرپاد 4 نیز به تراشه H2 مجهز است، به‌ویژه مدل پیشرفته‌تر آن که دارای قابلیت حذف نویز فعال (ANC) است، احتمال می‌رود این قابلیت‌ها در ایرپاد 4 هم موجود باشد، هرچند هنوز تأیید رسمی صورت نگرفته است. با توجه به اینکه اپل در حال معرفی ویژگی‌های نوآورانه در دستگاه‌های خود است، احتمالاً در آینده شاهد امکانات مشابهی در اپل واچ 10 نیز خواهیم بود.

قابلیت‌ تشخیص آپنه خواب در اپل واچ 10

براساس گزارش iClarified، یکی از ویژگی‌های برجسته‌ای که اپل بر روی آن تمرکز کرده است، تشخیص آپنه خواب می‌باشد. آپنه خواب یک اختلال رایج است که در آن، تنفس به‌طور لحظه‌ای در طول خواب متوقف شده و مانع از دریافت کافی اکسیژن توسط بدن می‌شود.

تشخیص آپنه خواب

تخمین زده می‌شود که بیش از 1 میلیارد نفر در سراسر جهان از آپنه خواب رنج می‌برند و در بسیاری از موارد، این اختلال تشخیص داده نمی‌شود. اگر آپنه خواب درمان نشود، می‌تواند عوارضی مانند افزایش خطر ابتلا به فشار خون، دیابت نوع 2 و مشکلات قلبی ایجاد کند. قابلیت جدید سنجش اختلالات تنفسی (Breathing Disturbances) در اپل واچ از شتاب‌سنج برای شناسایی حرکات کوچک در مچ دست که نشان‌دهنده وقفه در الگوهای تنفسی طبیعی در خواب است، بهره می‌گیرد. اپل واچ هر 30 روز داده‌های مربوط به این اختلالات را تحلیل می‌کند و اگر علائم آپنه خواب متوسط تا شدید مشاهده شود، به کاربر اطلاع می‌دهد تا برای تشخیص دقیق‌تر و درمان به پزشک مراجعه کند. انتظار می‌رود که با توجه به تمرکز اپل بر سلامت کاربران، این نوع قابلیت‌ها به‌زودی در ایرپاد پرو 2 و ایرپاد 4 نیز افزوده شوند تا با استفاده از سنسورهای پیشرفته، تجربه بهتری در مدیریت سلامتی فراهم شود.

منبع: apple

20240806 143508 1

ستایش سمیعی

سلام! من ستایش هستم، و خوشحال می‌شوم که داستان زندگی‌ام را با شما به اشتراک بگذارم. پس از فارغ‌التحصیلی، کار حرفه‌ای خود را به عنوان تولید محتوا در شرکت زرین اکانت آغاز کردم. در این نقش، به پروژه‌های بزرگی از جمله [زرین اکانت،زرین مگ] پرداختم و موفق شدم تأثیرات مثبتی بر رشد و توسعه‌ی شرکت بگذارم. در طول مسیر حرفه‌ای‌ام، افتخار کسب جوایز و افتخاراتی داشته‌ام. این دستاوردها برای من انگیزه‌ای بزرگ بودند تا همچنان به دنبال تحقق اهدافم باشم و به رشد و پیشرفت در زمینه کاری‌ام ادامه دهم. علاوه بر فعالیت‌های حرفه‌ای، من به ورزش، هنر، موسیقی و... علاقه‌مندم. این علاقه‌ها نه تنها به من کمک می‌کنند تا از زندگی لذت ببرم، بلکه به من انرژی و انگیزه‌ی لازم برای موفقیت در سایر جنبه‌های زندگی‌ام را می‌دهند. یکی از لحظات برجسته‌ی زندگی من، وقت شکست خوردن در حال رشد هستی و باعث میشه بیشتر تلاش کنی. این تجربه به من آموخت که با اراده و پشتکار، می‌توان به هر چیزی که می‌خواهیم دست پیدا کنیم. این درس‌ها را همیشه به همراه خود دارم و سعی می‌کنم در هر قدم از زندگی‌ام به کار ببرم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا